Kurs og aktiviteter

Facebook

YOGA og meditasjon

Myk medisinsk yoga, kun 5 personer per kurs og et trygt og ivaretakende miljø. Personlig tilrettelegging. Kom som du er, ingen forkunnskaper er nødvendig.

Du kan sitte på stol hvis du vil det istedenfor i yogastilling.

Bentsrudsvingen 3, Holmestrand:

Oppstart: uke 2- 2024                           opphold i høstferien.

Varighet: 6 ganger

Onsdager: 9.30 -11.45  

Onsdager: 18.00 -19.15 

Torsdager: 9.30 -11.45 

Pris: kr 1350   Drop inn: kr 260

Meld deg på forhånd til drop inn da det er begrenset med plass.  Du kan melde deg på under semesteret.

NYTT KURS starter uke 11

Onsdager: 9.30 -11.45  

Onsdager: 18.00 -19.15 

Torsdager: 9.30 -11.45 

10 ganger. Opphold i Påskeuke og helligdager. Slutter siste uke i mai.

Pris: kr 2250  LÆR Å SYNGE


Bentsrudsvingen 3, Holmestrand:


Nye Kurs starter uke 3 -2024


18 ganger á 45 minutter per semester:  kr 7200 innkluderer avslutningskonsert pluss en fellesøvelse før avslutning

To personer 60 minutters timer, pakke på minst 14 timer :                                                            320 kr per time per  person          

Tre til fire personer: 90 minutters timer:

Ta kontakt

TIDER: 

    Tirsdager og Torsdager                                         (andre dager etter avtale)

Løpende opptak også under semesteret hvis det er plass ledig.

Prøvetime 400 kr uten å binde deg til semester.   Ta kontakt for avtale.


Kursavgiften kan deles opp i to eller betales                 månedlig med et admin gebyr på 35 kr pr faktura                      

FOREDRAG om Pust

Foredrag om Pust for bedre helse, mindre stress og mer glede.

1,5 times foredrag på din arbeidsplass.

Foredraget er ment som inspirasjon til bedre helse med enkle og  kostnadsfrie midler. Dersom bedriften ønsker det er det mulig å få en oppfølgingsplan.

PUST oppfølging en til en

Ta kontakt, så treffes vi og legger opp et individuelt forløp der utgangspunktet er dine behov.

Kristin Fjeldstad er utdannet fysioterapeut med etterutdannelse innen psykisk helse, traumer og kroppsfokusert tilnærming. 

Hun er også Mediyogaterapeut, TRE instruktør og en utdannelse innen bevisst pust. Hun har jobbet med sammensatte plager, ulike stress lidelser og psykiske helseplager i over 20 år. Hun har også utdannelse innen EMDR og kognitiv terapi. 


Kjerstin er utdannet sykepleier med viderutdanning i Veiledning og coaching. Hun er sanger og har utdanning fra Italia som operasanger. Hun har undervist i sang teknikk og sang for å fremme helse i over 30 år. Hun er også utdannet MediYoga terapeut og har en puste utdannelse innen bevisst pust.  PUSTENS MAGI - digitalt kurs i pust og helse

PUSTENS MAGI 

- slipp kroppen fri og få pusten i balanse


Kurset går over 5 kvelder. Jeg holder kurset sammen med min kollega Kristin Fjeldstad. Vi har begge jobbet med mennesker i endring og utvikling i mange år og kropp og pust hatt en stor rolle i arbeidet. Sammen har vi holdt kurs i Pustens Magi for MediYoga Norge og vi har skrevet en bok med tittelen "Pustens Magi" .Kurset går over 5 søndager fra 18.30-20.30: 

Uke 9, 3/3.

Uke 10, 10/3

Uke 11, 17/3

Uke 12, 24/3

Uke 14, 7/4


Pris for kurset er kr 2350. 

Vi har skrevet en bok på over 100 sider som heter Pustens Magi. Dette er en oppslagsbok med teori og øvelser, som du kan bruke om du ønsker å dypdykke mer. Ønsker du denne, så sender vi den i posten og prisen for boka er kr 350. Vi tar ingenting for boka, men dette er kostnad for trykkeri og porto. 

Kurs og bok totalt: kr 2700

Det er en fordel å se kurset livet pga. at det vil bli lagt opp til noe diskusjon og refleksjon. Vi lager opptak, som du har tilgang til en måned etter kurset, slik at du har mulighet til å se det igjen eller om du ikke får med deg alle gangene. 


Målgruppe:

Kurset passer for deg som vil lære mer om deg selv gjennom kroppen og pusten din. Vår efaring er at her blir vi aldri utlært. Uansett om du går kurset for din egen del eller om du vil bruke kunnskap på kunder og pasienter, så har vi selv erfart at det er en stor fordel å begynne med seg selv. I løpet av kurset vil du gjennomføre en måneds program for å oppnå økt fordypning med mål om økt bevissthet på kropp og pust. Dette er ikke noe som krever mye av deg, men vi har erfart at de som følger prosessen, får mer ut av kurset. Vi har også erfart at det å ha støtte fra en gruppe og gjøre noe samtidig, gir økt motivasjon og kunnskap. 

Pusten er et grunnleggende verktøy for å jobbe med sin egen helse. Når vår helse er i ubalanse på en eller annen måte, setter det seg ofte i vårt puste mønster, som igjen er en måler på hvordan vi har det fysisk og psykisk. Derfor kan dette kurset være til nytte for deg som vil opprettholde en god helse, 

en kropp i balanse, eller for deg som har ulike stress lidelser, søvnplager, utmattelse, astma og hjerte plager. 

Kurset er en blanding av teori og praktiske øvelser. Ved å få økt kunnskap om hvordan pust og helse henger sammen, opplever vi at motivasjonen til endring blir større. Om du jobber med pasienter eller andre kunder, opplever vi selv at det er en stor trygghet at man kan forankre og forklare hvorfor pusten har en så stor betydning for alle deler av vår helse. 

Vi tenker at Pustens Magi er starten på en reise du kan fortsette på resten av livet. Vi kan garantere at du vil lære noe nytt, men hovedmåler er at du skal få økt kunnskap, trygghet og motivasjon slik at du kan fortsette å utforske videre. 

"Om jeg bare fikk gi et råd om helsefremmende livsstil, måtte det være å lære riktigt pust"

Andrew Well


Tilbakemeldinger fra tidligere kurs deltakere: 

​"Dette har vært et veldig lærerikt kurs. Blandingen mellom teori og praktiske øvelser var veldig bra. Det å få mulighet til å gjøre sin egen reise i pusten var ekstra fint for meg. Jeg har fått mye bedre søvn bare på disse ukene. Jeg tenker at dette kurset burde vært obligatorisk for alle. 

Kursdeltaker 2023

" Dette er et kurs jeg virkelig anbefaler. Kristin og Kjerstin utfyller virkelig hverandre. Det å få mulighet til å virkelig gå inn i seg selv en måned var en veldig fin opplevelse. Jeg har fått verktøy jeg kan bruke på meg selv og i jobben min". 

Kursdeltaker 2023

" Om du skal gå et pustekurs, så er det dette kurset du skal gå. Kjerstin og Kristin er så kunnskapsrike og det er spennende fordi de har så mye erfaring"

Kursdeltakere 2023

"Jeg har fått mindre stress i kroppen. Måneds programmet og munnteip var veldig bra for meg. Jeg kan virkelig anbefale dette kurset til andre"

Kursdeltaker 2023

"Dette er en av de beste kursene jeg har gått. Kristin og Kjerstin må oppleves". 

Kursdeltaker 2023.

"Jeg har jobbet med pust og meg selv i over 20 år, samt underviser andre i dette. Dette kurset var en veldig fin påminnelse for meg og jeg har fått med meg enda flere tips og verktøy jeg kan bruke på meg selv og andre. Boken synes jeg har vært veldig fin å ha".

Kursdeltaker 2023Vilkår:

Ved avbestilling to uker før kurset, faktureres halve kurs avgiften. Ved avbestilling en uke før kurset faktureres hele kursavgiften.

Det er maks antall plasser pga. at vi ønsker mulighet for spørsmål og refleksjon for de som ønsker.