Omtale

PUST

PUSTEKURS Videreutdanning for MediYoga International :

Lærere: Kristin Fjeldstad og Kjerstin Engø Pronzato

"Dette var en helg med mye inspirasjon, ny kunnskap og utrolig gode yogaøkter" deltaker okt 2021


“Tusen takk for et fantastisk kurs. Har lært mye om meg selv underveis og kjenner meg tryggere på å formidle videre om pusten og dens magiske virkning.

Kristin og Kjerstin utfyller hverandre perfekt og har skapet et kurs som kommer fungere like bra ´live´og digitalt. De skaper en varm og trygg atmosfære som får folk å dele åpent, så vi også fikk lære mye av alle i gruppa. Takk! “

Tanja Strand, deltaker febr 2021

"Etter endt undervisning i går så satt jeg igjen med en følelse av å ha en skål med godteri i fanget. Jeg kjente en glede over å ha fått så mange godbiter og frydet meg over å skulle nyte de". deltaker okt 2021

SANG

Under arbeid.....

YOGA

På siste kontroll hos legen var rotasjon i alle ledd bedre og det ble utregnet en skår som er bedre for 2 år siden. Jeg var kandidat for hofteoperasjon, men fikk beskjed om at det ikke var nødvendig . Legens uttalelse var "Dette var bra og du må absolutt fortsette med yoga" 

Hilsen en begeistret Johanne

Ville bare si at jeg synes timene dine er så berikende. De er gode for kroppen, det vonde hodet mitt og for sjelen. Du treffer balansen så. Og de er styrkende for selvfølelsen og egenomsorgen.                                                  ♥️ Takk! Ukas høydepunkt.

Marianne, deltaker på yogakurs.