Yoga

Yoga 

I Kjerstins Pusterom finner du rene MediYoga kurs og kurs inspirert av flere former for yoga og kroppsbaserte terapeutiske teknikker. 

MediYoga er en rolig, terapeutisk yogaform med program og øvelser som du lett husker og kan kan bruke hjemme. Alle øvelser tilpasses den enkeltes behov og du kan sitte på stol i stedet for i yogastilling hvis det er best for deg.

Selv begynte jeg med MediYoga etter å ha strukket meg alt for langt for å få til så mye. Plutselig var det stopp. Kanskje du ogå kjenner deg igjen i det. Yogaen følger meg som en god vane, som en venn og som et sted der jeg kan få ro, bli sterkere, kjenne kontakt med meg selv og finne inspirasjon og glede. 

I alle mine timer legger jeg vekt på bevissthet og pust. Meditasjon, rolig bevegelse, pust og ro gir deg mulighet til å møte deg selv. 

Timen avslutter alltid med en stund med dyp hvile. Ofte er hvilen akkompagnert av syngeboller, og andre instrumenter pluss at jeg bruker min egen stemme.  

Yoga holder deg sterk og smidig både i kropp og i hode. Kanskje du tenker at du er for stiv eller for svak for å gjøre yoga. Det er litt som å si at du er for syk til å gå til legen. Du begynner akkurat der du er og gjør øvelsene tilpasset din kropp. Bare når du erkjenner hvor du står kan du finne veien videre.


Det du er bevisst kan du gjøre noe med. Det som er ubevisst gjør noe med deg.